fbpx

leraren

in Nederland

Esther Hamers

“Zijnsoriëntatie herinnert mij er elke dag aan dat ik mijn leven kan en wil leven in vrijheid en verbondenheid. Gedreven door liefde en licht. Eenvoudigweg omdat dat mijn natuurlijke aard is.”

Esther Hamers (1971) studeerde Klinische en Gezondheidspsychologie en was jarenlang werkzaam als coach/loopbaanadviseur en assessmentpsycholoog bij diverse psychologische adviesbureaus. Zij is geregistreerd psycholoog NIP en is gespecialiseerd in ontwikkelassessments, met name op hoger managementniveau. Naast haar praktijk adviseert zij nog regelmatig opdrachtgevers ten aanzien van een vitale en duurzame inzetbaarheid van mensen in werk. 

Vanaf 2011 volgde Esther de driejarige Zijnstraining en aansluitend daarop de opleiding tot leraar Zijnsoriëntatie. In 2015 startte zij haar praktijk als leraar Zijnsoriëntatie in Amsterdam Oost. Sinds 2019 werkt zij naast haar eigen leerruimte in Hilversum als leraar aan de School voor Zijnsoriëntatie in Utrecht en verzorgt zij daar o.a. het jongvolwassenen aanbod. 

Klik hier voor de website van Esther.

"We leven in tijdloosheid en we denken ons in tijd."

– Hans Knibbe