fbpx

Leergang 2e perspectief

Toewending naar en belichaming van de Spirit

Voor studenten die minimaal de driejarige Zijnstraining hebben afgerond.

In het 2e perspectief werk nemen we de intuïtie van de Spiritdimensie in zijn puurheid en straling als uitgangspunt. We verschuiven onze identificatie van de geconditioneerde psyche naar de Spiritdimensie. Dit breng een intens energetisch en vaak extatisch ontstollingsproces op gang. Door hier bij te blijven maken we ons los van de diepe, vegetatief verankerde verkrampingen die inherent zijn aan de psyche. De energiekanalen gaan open en worden soepel. We bevrijden de straling van ons wezen.

We zullen gaan werken met visualisatie, Avalokiteshvara beoefening en het subtiele energiesysteem. Maar los van alle technieken en methodes zal het vooral gaan om steeds opnieuw de breuk te maken met onze conventionele werkelijkheidsbeleving en ons te richten op dat wat vrij, vreugdevol en stralend is. En dit dan vervolgens als uitgangspunt te nemen van onze oriëntatie.

Deze Leergang wordt gegeven door Hans Knibbe tijdens een 4-daagse retraite en wordt zowel live als online aangeboden. De live leergang vindt plaats in de Woudkapel, Beethovenlaan 21 in Bilthoven.

Aanvullende Padbegeleiding

Voor studenten die deelnemen aan de Leergangen is er de mogelijkheid om ook deel te nemen aan één van de aanvullende padbegeleidingsgroepen. Lees hier meer over aanvullende Padbegeleiding.

Praktische informatie schooljaar 2022-2023

Leergang 2e perspectief
 

Data:
wo 12 t/m za 15 oktober 2022

Tijd:
dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur

Leraar:
Hans Knibbe

Locatie:
(let op: live locatie is gewijzigd)
Online + Woudkapel, Beethovenlaan 21, 3723 JG Bilthoven

Tarief:

  • Standaardtarief: € 420,-
  • Tarief voor studenten met laag inkomen: € 295,-
  • Genereus tarief: € 420,- plus vrijwillige bijdrage

de Spiritliefde schijnt als de zon,
je hoeft alleen maar in haar stralen te gaan staan