fbpx

Inspiratieworkshop

Oriënteren op Zijn

Voor iedereen die geïnteresseerd is in Zijnsoriëntatie

Wat is Zijnsoriëntatie?

Zijnsoriëntatie is een pad van levenskunst, ontwikkeld door Hans Knibbe, oprichter van de school voor Zijnsoriëntatie. Met Zijnsoriëntatie bedoelen we letterlijk: je oriënteren op Zijn, de volkomen ongecompliceerde oergrond van je geest, van je Gewaar-Zijn. Wanneer je rust in Zijn ben je contactvol aanwezig in het Nu. De mallemolen van streven en vermijden, die altijd naar toekomst of verleden wijst, heeft je niet langer in de greep. Het is net alsof je uit een vernauwing stapt en opeens in een open ruimte staat. Deze open ruimte van Zijn blijkt intrinsiek vrij te zijn van al je patronen, gevoelens en gedachten. Je komt in contact met inspiratie, kracht en levenslust.

Inspiratieworkshop

Wil je graag ontdekken of Zijnsoriëntatie iets voor je is? Via een korte inspiratieworkshop kun je kennis maken met onze visie en methoden.

In deze workshop maak je contact met jouw vrije aard, die altijd al aanwezig is, maar vaak bedekt wordt door alle gewoontes en ideeën die je over jezelf en de wereld hebt. Het is niet zo moeilijk om je vrije aard te vinden. Onder de goede omstandigheden en met de juiste aanwijzingen vind je al snel deze autonome ruimte in jezelf die onaangedaan is door alle wederwaardigheden, zoals een spiegel nooit onder de indruk is van wat daarin verschijnt.

Wanneer je rust in je vrije aard – die op geen andere plek dan waar jij bent altijd aanwezig is – ontspan je, ervaar je welbevinden en geluk en vind je een ruim en helder perspectief op wat er in je leven en in de wereld plaatsvindt.

De Inspiratieworkshop wordt gegeven door een leraar van de Zijnstraining.

Praktische informatie schooljaar 2023-2024

Inspiratieworkshop

Datum:
za 19 oktober 2024

Tijd
:
van 10.00 tot 13.00 uur

Leraar:
Esther Hamers

Locatie:
School voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42 te Utrecht

Tarief
:
€ 25,-

treed de kramp tegemoet alsof het een kostbaar deel van jou is

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 5x per jaar.