fbpx

Non-profit organisatie

Non-profit organisatie

De School voor Zijnsoriëntatie is een non-profit organisatie. Dat wil zeggen dat er geen individueel winstoogmerk is en het bestuur en leraren een vergoeding krijgen die passend is bij een non-profit instelling. Hiernaast verrichten alle medewerkers veel vrijwilligerswerk. Elk rendement vloeit direct terug naar waar het ons ten diepste om gaat: het aanbieden van een eigentijds spiritueel pad dat we zo toegankelijk mogelijk willen maken voor iedereen die zijn of haar leven wil vormgeven vanuit de herkenning van zijn of haar natuurlijke, ál vrije aard.

Hoe zetten we ons hiervoor in?

We zijn toegewijd om Zijnsoriëntatie toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Wij zetten ons daarvoor in op onder andere de volgende wijzen:

  • Wij bieden onze trainingen aan voor relatief lage tarieven en rekenen geen aparte tarieven voor organisaties. Zie ook ons prijsbeleid.
  • Wij stellen video’s, audio’s, artikelen en transcripten gratis beschikbaar op onze website en op YouTube.
  • Bij retraites en leergangen bieden wij een aangepast tarief aan voor mensen met een laag inkomen.
  • Onze (vaste en freelance) medewerkers en vele vrijwilligers besteden veel tijd en aandacht om te zorgen dat alles wat we doen de kwaliteit, de helderheid en het hart van Zijnsoriëntatie weerspiegelt.

we bestaan niet als een entiteit,
we zijn een knooppunt van communicatie