fbpx

activiteiten op
de school voor Zijnsoriëntatie

Komende activiteiten op de school voor Zijnsoriëntatie

29 sept of 27 okt 2023 | Utrecht

Groep 1A start op: 29 sept 2023
Groep 1B start op: 27 okt 2023

De Zijnstraining is de basistraining van het zijnsgeoriënteerde pad van levenskunst. In deze training leer je jezelf diepgaand kennen, zowel in je open, verlichte Spiritaard als in de verwarde aannames en patronen die voortkomen uit je geschiedenis.

za 7 t/m do 12 okt 2023 | Frandeux

Dit schooljaar zijn er twee 3e perspectief retraites o.l.v. Hans Knibbe gepland, die ook los van elkaar te volgen zijn.

Het zwaartepunt zal liggen in de herkenning van onze verlichte aard, hoe die te onderscheiden van onze duale geest en de kunst om hierbij te blijven zonder in duale meditatie te vervallen.

Start: 27 oktober 2023 | Utrecht

In deze leergang beoefenen we een aantal belangrijke gebaren. Je kunt deze gebaren zien als voorbereidende beoefeningen die ons helpen om onze geest te leren toewenden naar verlichting. Maar je kunt ze ook beschouwen als uitdrukking van verlichting.

11 november 2023 | Utrecht

Op de Informatiebijeenkomst kun je deelnemen aan een gevarieerd programma waarin je informatie krijgt over Zijnsoriëntatie als pad voor levenskunst. Je kunt kennismaken met een leraar die je één van de werkwijzen binnen Zijnsoriëntatie laat ervaren en informatie geeft over het trainingsaanbod van de school.

14 t/m 16 december 2023 | Utrecht

Leven vanuit Vrijheid

In deze driedaagse Introductieworkshop maak je kennis met Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijzen, zoals meditatie in beweging en zitmeditatie, het vinden van de vrije contactpositie en de visualisatie van het huis van Zijn en de Zijnsouders.

17 t/m 20 januari 2024 | Utrecht

In deze vierdaagse retraite richt je je op de gevoelsrijkdom die opkomt uit de verlichte grond: warmte, lust, liefde en licht. De pure energieën helpen ons te voelen hoe het is om vrij te zijn, om geschiedenisloos te zijn.

als je rijkdom zoekt, creëer je armoede