fbpx

activiteiten op
de school voor Zijnsoriëntatie

Komende activiteiten op de school voor Zijnsoriëntatie

14 t/m 16 december 2023 | Utrecht

Leven vanuit Vrijheid

In deze driedaagse Introductieworkshop maak je kennis met Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijzen, zoals meditatie in beweging en zitmeditatie, het vinden van de vrije contactpositie en de visualisatie van het huis van Zijn en de Zijnsouders.

17 t/m 20 januari 2024 | Utrecht

In deze vierdaagse retraite richt je je op de gevoelsrijkdom die opkomt uit de verlichte grond: warmte, lust, liefde en licht. De pure energieën helpen ons te voelen hoe het is om vrij te zijn, om geschiedenisloos te zijn.

Start: 25 januari 2024 | Utrecht

Je wijsheidsgeest aanroepen

In de Introductietraining Zijnsoriëntatie ‘Je wijsheidsgeest aanroepen’ maak je ervaringsmatig kennis met het Zijnsgeoriënteerde pad van Levenskunst. Tijdens de zes trainingsdagen komt een variatie aan werkvormen voorbij, zoals meditatie in beweging, zitmeditatie, visualisatie en bewustzijnsoefeningen.

3 t/m 8 februari 2024 | Frandeux

In deze retraite staat herkenning van ‘leegte’ centraal. Leegte-herkenning houdt in dat we doorzien dat de werkelijkheid zoals we die normaal beleven een constructie van onze geest is.

Het pad van verlichting houdt in dat we onze werkelijkheidsdroom doorzien en ons leven enten op de openheid en straling van onze ware aard.

29 feb t/m 2 mrt 2024 | Utrecht

In deze driedaagse krijg je een proeve van Zijnsgeoriënteerde meditatievormen. We verdelen onze manier van mediteren in drie perspectieven: het eerste, tweede en derde perspectief. De deelnemer zal waarschijnlijk – gemakkelijker dan hij of zij voor mogelijk hield – contact kunnen maken met de schoonheid en vreugde van zijn of haar Spiritaard en non duale Gewaar-Zijn.

21 maart 2024 | Utrecht

Op de Informatiebijeenkomst kun je deelnemen aan een gevarieerd programma waarin je informatie krijgt over Zijnsoriëntatie als pad voor levenskunst. Je kunt kennismaken met een leraar die je één van de werkwijzen binnen Zijnsoriëntatie laat ervaren en informatie geeft over het trainingsaanbod van de school.

als je rijkdom zoekt, creëer je armoede