fbpx

Kwaliteitsbewaking

Kwaliteitsbewaking

De School voor Zijnsoriëntatie – gevestigd aan de Doelenstraat in Utrecht, is het officiële landelijke opleidingsinstituut voor Zijnsoriëntatie. De school hecht grote waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie. Zij beschikt daarom over een klachtenprocedure en een beroepscode voor leraren en begeleiders. Ook toont de school de effectiviteit van Zijnsoriëntatie aan middels wetenschappelijk onderzoek.

 

Disclaimer

Er zijn hulpverleners, coaches en cursusleiders die hun diensten aanbieden onder de noemer Zijnsoriëntatie. Wij kunnen niet instaan voor de kwaliteit en het Zijnsgeoriënteerde gehalte van hun aanbod; zij beschikken niet over het keurmerk Zijnsoriëntatie. Neem gerust contact op met de School voor Zijnsoriëntatie of de beroepsvereniging om na te gaan of de training of opleiding die jij wilt volgen echt zijnsgeoriënteerd is, zodat je zeker bent dat je ook daadwerkelijk Zijnsoriëntatie beoefent.

 

Herkenning erkend aanbod

Al het erkende zijnsgeoriënteerde aanbod is te herkennen aan de volgende kwaliteitskeurmerken, die wettelijk beschermd zijn.

 

Dit keurmerk is uitsluitend toegekend aan de School voor Zijnsoriëntatie en Stichting Zijnsoriëntatie.

 

De School voor Zijnsoriëntatie stelt hoge kwaliteitseisen aan onze leraren in het land. Alle leraren zijn lid van de Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie, die de kwaliteit bewaakt. Bovendien zijn zij blijvend in nascholing bij Hans Knibbe om te zorgen dat de inspiratie en helderheid van het begeleidingswerk op een hoog peil blijft. Wanneer leraren aan alle kwaliteitseisen voldoen, ontvangen zij het keurmerk. Alleen de leraren die dit keurmerk voeren, zijn erkende en gekwalificeerde leraren.

Erkende en gekwalificeerde leraren herken je aan dit beeldmerk. Je vindt ze ook op de website van de Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie.

 

CRKBO

De School voor Zijnsoriëntatie is geregistreerd in het CRKBO register en voldoet aan de kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen in het kort beroepsonderwijs.

we bestaan niet als een entiteit,
we zijn een knooppunt van communicatie