fbpx

de boekenwinkel

Gezonde zelfliefde

Gezonde zelfliefde is de kunst om liefdevol contact toe te laten in gebieden die voorheen gesloten waren en gegrond te raken in rust en waardigheid. Dit vormt de noodzakelijke basis voor een gezonde leefstijl en het lopen van een spiritueel pad.

24,95

Zitten in Zijn | Hans Knibbe

Zijnsgeoriënteerde meditatie is opgebouwd uit een aantal fases van toenemende verfijning en diepte, culminerend in non duale niet-meditatie. In dit boek vind je precieze beschrijving van de visie, methode en valkuilen van iedere fase.

24,95

Parels uit de schatkist van Longchenpa

Hans Knibbe bespreekt op levendige en toegankelijke wijze ‘parels’ uit het meesterwerk van Longchenpa, ‘Een Schatkist van Overdracht door Geschriften’. Hij brengt de veertiende eeuwse teksten tot leven en maakt ze relevant voor de huidige westerse mens.

24,95

Zijn en Worden | Hans Knibbe

De theoretisch, filosofische en spirituele grondslag van Zijnsoriëntatie worden in dit boek uitgediept. Met voor het eerst een exposé van de unieke en diepzinnige benadering van de 'niet herkende boeddhakwaliteit'.

23,99

Handboek Zijnsoriëntatie | Hans Knibbe

Het Handboek Zijnsoriëntatie is een 592 pagina’s tellend studiemateriaal, inspiratie en naslagwerk voor Zijnsgeoriënteerde studenten en leraren Zijnsoriëntatie, dat al sinds 1994 wordt gepubliceerd.

 

67,50

Meditatie in beweging​

‘Meditatie in beweging’ behelst een serie oefeningen die helpen om je energie tot stroming te brengen, je gevoel te openen, te gronden, en je neurotische opgetrokkenheid los te laten. Het is zowel een voorbereiding op zitmeditatie als een volwaardige meditatievorm in zichzelf. In dit mooi geïllustreerde boek vind je een aantal vormen daarvan.

20,50

Tempel van de relatie​

Een Zijnsgeoriënteerde visie op de partnerrelatie, waarin de relatiedynamiek op diepgaande wijze belicht wordt. Voor een inspirerende partnerrelatie waarin beide partners als vrije en liefdevolle volwassenen tot bloei kunnen komen.
Deze uitgave is een geactualiseerde versie van dit in 2008 voor het eerst verschenen boek.

20,50

Rusten in Zijn | Hans Knibbe

De klassieker, het eerste boek wat Hans Knibbe geschreven heeft over Zijnsoriëntatie en wat nog steeds graag gelezen wordt. Geeft een goed overzicht van de grondslag van Zijnsoriëntatie.
Lees ook het vervolg op dit succesvolle boek: ‘Zijn en Worden’.

23,99

De heilige blik

Een bewerking van het transcript van de zomerworkshop ‘De ogen van de Boeddha’. Een goede introductie in het non-duale bewustzijn en manieren om deze staat te herinneren.

12,50

Kaartenset ‘Zitten In Zijn’

Iedere kaart bevat een meditatie instructie aan de voorkant, en een korte toelichting aan de achterkant. Ze zijn geordend volgens de drie perspectieven die ieder een eigen kleur hebben. Ideaal voor op je meditatie tafeltje.

12,50

De volmaakte staat (PDF)

‘Het Juwelenschip’ is de Nederlandse vertaling van de Dzogchen-tekst van Longchenpa. Deze tekst stond centraal in de drieweekse retraite die plaatsvond in de zomer van 2005 op Holy Island in Schotland. In ‘De volmaakte staat’ gaat het juweel van de tekst zelf schitteren.

7,50

verlichting is het pad van herkenning, niet van ervaring