fbpx

Modules

Zijnsgeoriënteerde begeleiderskunst

Een vast/verplicht onderdeel van de Opleiding leraar Zijnsoriëntatie – ook opengesteld voor leden van de Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie en/of de Zijnskring.

 

Tijdens deze modules ontdek je diepgaand – zowel theoretisch als begeleidings-technisch – alle aspecten van de Zijnsgeoriënteerde wijze van werken met de menselijke geest. In deze modules leer je anderen te begeleiden vanuit de (vrije) Meesterpositie, leer je hoe je op Zijnsgeoriënteerde wijze kunt werken met de verschillende optieken waarin de student/cliënt kan verkeren, van de symbiotische optiek tot de Spiritoptiek.

De leermethode is ervaringsmatig; er wordt voortdurend geoefend in drietallen waarbij je veel feedback krijgt. Je maakt je de beginselen van de Zijnsgeoriënteerde psychologie eigen, zowel door colleges hierover als door zelfstudie. Iene van Oijen is de leraar van deze modules.

De modules worden gevolgd door studenten uit de diverse leerjaren. De modules zijn ook opengesteld voor de leden van de Beroepsvereniging van Zijnsgeoriënteerde begeleiders én voor leden van de Zijnskring die Meesterschap in hun reguliere werk willen belichamen.

 


 

Thema 2024-2025

Meer informatie over thema en inhoud volgt.

Praktische informatie schooljaar 2024-2025

Modules
4 x 2-daagse

Data (vr & za):

  • 20 en 21 september
  • 15 en 16 november
  • 7 en 8 maart
  • 9 en 10 mei


Tijd:
dagelijks van 10.00 – 17.00 uur

Leraar:
Iene van Oijen

Iene van Oijen

Locatie:
School voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42 te Utrecht

Tarief:
€ 1.300,-

treed de kramp tegemoet alsof het een kostbaar deel van jou is