fbpx

Retraite ‘De rijkdom van gevoel’ 2024

Voor studenten die minimaal het eerste jaar van de Zijnstraining positief hebben afgerond óf in overleg met de leraar Zijnsoriëntatie na het gevolgd hebben van een programma bij één van onze leraren in het land.

 


 

Retraite De rijkdom van gevoel o.l.v. Famke van Halteren

We gaan ons in deze vierdaagse richten op de gevoelsrijkdom die opkomt uit de verlichte grond: warmte, lust, liefde en licht. Door ons muzisch minnend met deze energieën te verbinden, worden we als het ware schoongespoeld van de energetische neerslag van onze geschiedenis en onze psyche. De pure energieën helpen ons te voelen hoe het is om vrij te zijn, om geschiedenisloos te zijn.

We gaan deze dagen veel met beweging werken. Met loslaten, trillen en schudden. En met smelten en zacht worden. Door met precieze en geduldige aandacht bij ons lichaam te zijn, ontdekken we hoe we onszelf vasthouden, optrekken en afwenden. En welke diepe aannames van onveiligheid, van angst voor bezetting, daar leven.
We projecteren bewust een liefdevolle omgeving, het huis van Zijn, om onszelf heen, zodat de geschrokken delen zich gekend weten en zich weer willen verbinden.
Zodra de verbinding hersteld is, komt de oorspronkelijke goedheid die verkrampt is geraakt weer vrij als pure energie en ongeprogrammeerde openheid.

 

Meditatie in beweging, De rijkdom van gevoel

Deze pure energieën gebruiken we vervolgens als voertuig om onszelf verder los te weken uit de onbewuste, beperkende aannames en te laten wennen aan stroming, schoonheid en vrijheid. Aan ontspannen in de vrije staat, waarin warmte, lust, welbevinden, compassie en liefde spontaan aanwezig zijn.

Deze rijkdom van gevoel gaan we vervolgens, door er muzisch minnend mee te bewegen, mee te dansen, belichamen en manifesteren in contact met elkaar. We creëren zo een lichaam van verlichting, dat op haar beurt een steun wordt voor de verlichte view zelf.

Praktische informatie schooljaar 2023-2024


 

De rijkdom van gevoel 2024
vierdaagse retraite

Data:
wo 17 t/m za 20 januari 2024

Tijd:
dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur

Leraar: Famke van Halteren

Locatie:
School voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, 3512 XJ Utrecht

Tarief:

  • Standaardtarief: € 450,-
  • Tarief voor studenten met laag inkomen: € 315,-
  • Genereus tarief: € 450,- plus vrijwillige bijdrage

de Spiritliefde schijnt als de zon,
je hoeft alleen maar in haar stralen te gaan staan