fbpx

zijnstraining

trainingen

Zijnstraining

De Zijnstraining is bedoeld voor mensen die een spirituele affiniteit of liefde voelen voor vrijheid en verlichting en die gemotiveerd zijn om hun leven van daaruit vorm te geven.

Het hart van Zijnsoriëntatie wordt gevormd door het zicht dat verlichting hier en nu al compleet aanwezig is in ons, dat er geen afstand is tussen ons (waar we nu zijn) en verlichting. We zijn eindeloos veel ruimer en grootser dan we vanuit ons gewoontezelf aannemen, we zijn verlichte wezens, Spiritwezens.

In de Zijnstraining worden jouw Spirit en verlichte aard vanaf het begin direct aangesproken. We bieden je werkvormen aan die helpen om een breuk te maken met je gewoontes die je jouw zicht op verlichting, op de ruimere staten van je geest ontnemen. Je ontdekt ervaringsmatig dat jij van nature open, ruim en vrij van verwarring bent. De doorgaande training is om te wennen aan vrijheid, openheid en schoonheid. Dat noemen we de kunst van ‘rusten in Zijn’.

Zodra je ‘rust in Zijn’ ben je niet langer bepaald door de mentale en energetische begrenzingen die je gewoonlijk aanbrengt. In de zo ontstane ruimte en helderheid verschijnen spontaan je inherente Zijnskwaliteiten als liefde, compassie, kracht en wijsheid. Daarmee komt tegelijkertijd ook helder in beeld hoe je jezelf gewoonlijk beperkt. Je wordt je bewust van je historisch bepaalde aannames over jezelf en de wereld.

In de Zijnstraining krijg je beproefde werkvormen aangereikt om vanuit een hoge en liefdevolle optiek met de verwarringen en defensiviteit van de psyche te werken. Hierdoor leer je jezelf ook op psychologisch niveau diepgaand kennen, terwijl je tegelijkertijd het besef gaande kunt houden dat je oneindig veel ruimer bent dan wat je psyche je influistert.

Als je jouw leven (de omgang met jezelf, je relaties, je werk en je maatschappelijke betrokkenheid) gaat vormgeven vanuit de ontstane vrijheid, openheid en levenslust, beoefen je de kunst vandoen wat je wilt’.

‘Rust in Zijn en doe wat je wilt’ vormen samen het pad van verlichte levenskunst. We nodigen je van harte uit om dit pad met ons als leraren en met medestudenten te lopen.

Zijnstraining 1e jaar

Voor iedereen toegankelijk na intake

Zijnstraining 2e jaar

Alleen voor (gevorderde) studenten

Zijnstraining 3e jaar

Alleen voor (gevorderde) studenten

ons huidige leven is de plek
waar verlichting zich kan gaan actualiseren

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 5x per jaar.