fbpx

activiteiten

Komende activiteiten

Leergang 2e perspectief

wo 12 t/m za 15 oktober 2022 | Bilthoven

Deze Leergang wordt gegeven door Hans Knibbe tijdens een 4-daagse retraite. In het 2e perspectief werk nemen we de intuïtie van de Spiritdimensie in zijn puurheid en straling als uitgangspunt. We verschuiven onze identificatie van geconditioneerde psyche naar de Spiritdimensie.

Introductieworkshop

Start Zijnstraining 1Z

vr 28 oktober 2022 | Utrecht

De Zijnstraining is de basistraining van het Zijnsgeoriënteerde pad. Het hoofdthema van het eerste jaar is contact maken met jouw verlichte Spiritaard. Je Spiritaard is op spontane en natuurlijke wijze – altijd al – aanwezig en kan naar de voorgrond komen door je ‘oog’, je manier van kijken, te veranderen.

Workshop o.l.v. Hans Knibbe

do 10 t/m za 12 november 2022 | Bilthoven

In deze driedaagse meditatieworkshop zal Hans Knibbe de deelnemers een proeve geven van Zijnsgeoriënteerde meditatievormen. We verdelen onze manier van mediteren in drie perspectieven: het eerste, tweede en derde perspectief.

In gesprek met Hans Knibbe

do 17 november 2022 | Utrecht

Tijdens de avonden ‘In gesprek met Hans Knibbe’ gaat Hans Knibbe in gesprek met de aanwezigen over verlichting als uitgangspunt van Zijnsoriëntatie en de unieke manier waarop we dat vormgeven als pad van levenskunst.

Inspiratieworkshop

vr 25 november 2022 | Online

Wil je graag ontdekken of Zijnsoriëntatie iets voor je is? Via een korte inspiratieworkshop kun je kennis maken met onze visie en methoden.

De Inspiratieworkshop wordt gegeven door een leraar van de Zijnstraining.

Winterretraite

za 3 t/m do 8 december 2022 | Frandeux

De droom van ‘werkelijkheid’
In deze retraite staat herkenning van ‘leegte’ centraal.

Voor studenten en oud-studenten van de school die minimaal het eerste jaar van de Zijnstraining positief hebben afgerond.

als je rijkdom zoekt, creëer je armoede