fbpx

activiteiten

Komende activiteiten

Introductietraining

Introductietraining

start do 2 februari 2022 | Utrecht

Je wijsheidsgeest aanroepen

In de Introductietraining maak je ervaringsmatig kennis met het Zijnsgeoriënteerde pad van Levenskunst. We bieden je tijdens de zes trainingsdagen een variatie aan werkvormen aan, zoals meditatie in beweging, zitmeditatie, visualisatie en bewustzijnsoefeningen.

De leraar in mijn hart

15 t/m 18 februari 2023 | Utrecht

3e Perspectief retraite vanuit de inspiratie tekst van Dudjom Rinpoche ‘De Leraar van verre roepen’ (vert. Hans Knibbe).

Deze tekst is voor ons een belangrijke en dierbare inspiratietekst die ons verbindt met de lineage, met Dudjom Rinpoche, met de grond van ons GewaarZijn, met de Leraar in ons Hart.

Inspiratieworkshop

za 18 maart 2023 | Utrecht

Wil je graag ontdekken of Zijnsoriëntatie iets voor je is? Via een korte inspiratieworkshop kun je kennis maken met onze visie en methoden.

De Inspiratieworkshop wordt gegeven door een leraar van de Zijnstraining.

Gratis informatiebijeenkomst

25 maart 2023 | Utrecht

Op de Informatiebijeenkomst kun je deelnemen aan een gevarieerd programma waarin je informatie krijgt over Zijnsoriëntatie als pad voor levenskunst. Je kunt kennismaken met een leraar die je één van de werkwijzen binnen Zijnsoriëntatie laat ervaren en informatie geeft over het trainingsaanbod van de school.

Introductieworkshop

Introductieworkshop

do 20 t/m za 22 april 2023 | Utrecht

Leven vanuit Vrijheid

In deze driedaagse Introductieworkshop maak je kennis met Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijzen, zoals meditatie in beweging en zitmeditatie, het vinden van de vrije contactpositie en de visualisatie van het huis van Zijn en de Zijnsouders.

De rijkdom van gevoel

17 t/m 20 mei 2023 | Utrecht

Tijdens deze vierdaagse richt je je op de gevoelsrijkdom die opkomt uit de verlichte grond: warmte, lust, liefde en licht. Door ons muzisch minnend met deze energieën te verbinden, worden we als het ware schoongespoeld van de energetische neerslag van onze geschiedenis en onze psyche.

als je rijkdom zoekt, creëer je armoede