fbpx

de boekenwinkel

Gezonde Zelfliefde boek

Gezonde Zelfliefde

Gezonde zelfliefde is de kunst om liefdevol contact toe te laten in gebieden die voorheen gesloten waren en gegrond te raken in rust en waardigheid. Dit vormt de noodzakelijke basis voor een gezonde leefstijl en het lopen van een spiritueel pad.

Meer info

€24,95

Zitten in Zijn

Zitten in Zijn

Zijnsgeoriënteerde meditatie is opgebouwd uit een aantal fases van toenemende verfijning en diepte, culminerend in non duale niet-meditatie. In dit boek vind je precieze beschrijving van de visie, methode en valkuilen van iedere fase.

€24,95

Zie, je bent al vrij!

Zijnsoriëntatie is gebaseerd op het zicht dat alles in wezen vrij, ongebonden, non duaal en stromend is. En dat het onze ‘gewone geest’ is, die het vastzet in bestaande kaders. Dit verlichte zicht vormt de basis van de Zijnsgeoriënteerde benadering.

€24,95

Parels uit de schatkist van Longchenpa

Parels uit de schatkist van Longchenpa

Hans Knibbe bespreekt op levendige en toegankelijke wijze ‘parels’ uit het meesterwerk van Longchenpa, ‘Een Schatkist van Overdracht door Geschriften’. Hij brengt de veertiende eeuwse teksten tot leven en maakt ze relevant voor de huidige westerse mens.

€24,95

Een schatkist van overdracht door geschriften

Een schatkist van overdracht door geschriften

Nederlandse vertaling van A Treasure Trove of Scriptural Transmission van Longchenpa, over Dzogchen, een non duale leer gericht op het ontdekken van je diepste, oorspronkelijke staat van zijn.

€55,00

Zijn en worden

Zijn en worden


De theoretisch, filosofische en spirituele grondslag van Zijnsoriëntatie worden in dit boek uitgediept. Met voor het eerst een exposé van de unieke en diepzinnige benadering van de 'niet herkende boeddhakwaliteit'.

€20,99

Handboek Zijnsorientatie boek

Handboek Zijnsoriëntatie


Het Handboek Zijnsoriëntatie is een 592 pagina’s tellend studiemateriaal, inspiratie en naslagwerk voor Zijnsgeoriënteerde studenten en leraren Zijnsoriëntatie, dat al sinds 1994 wordt gepubliceerd.

€67,50

Supplement bij Handboek Zijnsoriëntatie

In dit supplement vind je de meest recent ontwikkelde theorieën en werkwijzen Zijnsoriëntatie. Dit supplement bestaat uit bewerkingen van artikelen van Hans Knibbe die verschenen in Zijn, het tijdschrift voor Zijnsoriëntatie.

€12,-

See, you are already free!
(E-book)

See, you are already free! is het eerste Engelstalige boek over Zijnsoriëntatie, schets van een non-duaal pad. Het is de vertaling van het prachtige Zie, je bent al vrij! van Hans Knibbe.

€12,50

Meditatie in Beweging

Meditatie in beweging​

‘Meditatie in beweging’ behelst een serie oefeningen die helpen om je energie tot stroming te brengen, je gevoel te openen, te gronden, en je neurotische opgetrokkenheid los te laten. Het is zowel een voorbereiding op zitmeditatie als een volwaardige meditatievorm in zichzelf. In dit mooi geïllustreerde boek vind je een aantal vormen daarvan.

€20,50

Tempel van de Relatie

Tempel van de relatie​

Een Zijnsgeoriënteerde visie op de partnerrelatie, waarin de relatiedynamiek op diepgaande wijze belicht wordt. Voor een inspirerende partnerrelatie waarin beide partners als vrije en liefdevolle volwassenen tot bloei kunnen komen. Deze uitgave is een geactualiseerde versie van dit in 2008 voor het eerst verschenen boek.

€20,50

Rusten in Zijn

De klassieker, het eerste boek wat Hans Knibbe geschreven heeft over Zijnsoriëntatie en wat nog steeds graag gelezen wordt. Geeft een goed overzicht van de grondslag van Zijnsoriëntatie. Lees ook het vervolg op dit succesvolle boek: ‘Zijn en Worden’.

€20,99

De Heilige blik

De heilige blik

Een bewerking van het transcript van de zomerworkshop ‘De ogen van de Boeddha’. Een goede introductie in het non-duale bewustzijn en manieren om deze staat te herinneren.

€12,50

Zitten in Zijn kaartenset

Kaartenset ‘Zitten In Zijn'

Iedere kaart bevat een meditatie instructie aan de voorkant, en een korte toelichting aan de achterkant. Ze zijn geordend volgens de drie perspectieven die ieder een eigen kleur hebben. Ideaal voor op je meditatie tafeltje.

€12,50

Inspiratiekaarten

Laat je elke dag opnieuw inspireren door de prachtige, korte spreuken van Hans Knibbe. De set bestaat uit 82 kaarten en is zeer mooi vormgegeven. De kaarten zijn verpakt in een doorzichtige box. Een prachtig geschenk voor jezelf én voor een ander!

€7,50

De volmaakte staat (PDF)

‘Het Juwelenschip’ is de Nederlandse vertaling van de Dzogchen-tekst van Longchenpa. Deze tekst stond centraal in de drieweekse retraite die plaatsvond in de zomer van 2005 op Holy Island in Schotland. In ‘De volmaakte staat’ gaat het juweel van de tekst zelf schitteren.

€7,50

ZIJN én Zitten in Zijn Kaartensets

Voordeelactie: U bespaart 10%
Zijn inspiratiekaarten: De set bestaat uit 82 kaarten en is zeer mooi vormgegeven. De kaarten zijn verpakt in een doorzichtige box Kaartenset "Zitten in Zijn": De meditatieset van Hans Knibbe bestaat uit 42 meditatiekaarten, een handleiding en een luxe bewaarbox.

€14,00

verlichting is het pad van herkenning, niet van ervaring