fbpx

Op 20 november 2021 Hans Knibbe in België

Wil jij leven wie je ten diepste bent en zo bijdragen aan het geluk van de mensen om je heen en onze samenleving?
Wil jij vrij en contactvol zijn, op je gemak met ongemak? Onderzoeken waar het je echt om gaat? Dan zal deze namiddag je zeker aanspreken en inspireren.

In gesprek met Hans Knibbe • Zijnsoriëntatie, een pad van hedendaagse spiritualiteit

Hans Knibbe laat je kennismaken met Zijnsoriëntatie, een uniek pad van geïnspireerde levenskunst dat inzichten uit het Tibetaanse Boeddhisme samenbrengt met Westerse psychologische kennis.

Zijnsoriëntatie gaat ervan uit dat je, precies zoals je nu bent, al vrij en helemaal goed bent. Het is mogelijk om een natuurlijke, open dimensie in je geest te ontdekken die vrij is van je gewoontepatronen. Om te rusten in de zorgeloze, verlichte ruimte van Zijn.
Zijnsoriëntatie is een hedendaags spiritueel pad dat je leert om dit vreugdevolle besef te integreren in je dagelijkse leven.

In een interactief gesprek zal Hans Knibbe het ongetwijfeld hebben over meditatie, psychologisch lijden en de grenzeloze openheid van non-dualiteit of Zijn.

Aan de hand van film- en cursusfragmenten wijst hij de weg naar wat hij iedereen gunt: een completer, liefdevoller en authentieker leven.

Hans Knibbe (1949) is grondlegger en spiritueel leider van de School voor Zijnsoriëntatie die hij in 1987 oprichtte. Op dit moment bestaat zijn werk vooral uit het geven van retraites, supervisie en lezingen en het schrijven van publicaties. Knibbe werkte als supervisor bij diverse GGZ-instellingen en deed ervaring op met humanistische werkvormen zoals Gestalt en bio-energetica. Daarnaast heeft hij zich geschoold in spirituele visies en methodes, met name het vajrayana-boeddhisme (dzogchen). Hij studeerde bij Da Free John, Sogyal Rinpoche en Tsoknyi Rinpoche.

Praktische informatie

Datum: 20 november 2021
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: KAVA Congrescentrum, Consciencestraat 41a te Antwerpen. Locatie is vlot bereikbaar met de trein (Centraal Station) en de wagen. Coördinaten GPS: Lange Leemstraat 187, 2018 Antwerpen. Gratis ondergrondse parking is voorzien.
Kosten (drankje inbegrepen):
– via inschrijflink € 18
– aan de deur € 20

Tickets

Klik op de video voor een teaser-filmpje

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 5x per jaar.