fbpx

Mooie reacties na retraite
‘De Leraar in mijn Hart’

Onlangs vond de retraite ‘De Leraar in mijn Hart’ plaats onder de geïnspireerde leiding van Annet Posthuma. Gedurende vier dagen stond zij met de studenten stil bij het gedicht ‘De leraar van verre roepen’ van Dudjom Rinpoche, een van de invloedrijkste Tibetaans-boeddhistische leraren uit de 20e eeuw. De woorden uit dit gedicht zijn nabije en directe introducties in onze verlichte aard. In het inspiratieveld dat ontstond landden de studenten in hun Hart, ervaarden zij een verdieping van vertrouwen in hun aard en de rijkdom van wie zij zijn.

 

We ontvingen mooie reacties van studenten na afloop van de retraite, deze delen we graag ook met jullie:”Ik ervaar een diep thuiskomen, het is helemaal hier, helemaal nu, er valt niets meer te doen.””Wat een geluksvogel ben ik en onbeschrijfelijk dankbaar. Ik kan me steeds weer richten op Gewaarzijn, op dat wat niet beweegt, en herkennen dat alles wat verschijnt een spel van Nu is.””De vier dagen waren van diepgaande, verrassende en ongekende rijkdom. Ik heb de leraar in mijn hart ontdekt. Ik voel me gezegend!””Wat ontstond er een veld van licht: samen wennen aan rusten als puur Gewaarzijn van Nuheid. De leraar in mijn hart, eindeloze liefde.”

 

Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 5x per jaar.