fbpx

Boekpresentatie ‘Vier gebaren van verlichting’

Zondag 3 november is er een feestelijke boekpresentatie van ‘Vier gebaren van verlichting’ van Hans Knibbe. De boekpresentatie vindt plaats in de Woudkapel in Bilthoven.

Programma

In het boek en tijdens de presentatie bespreekt Hans Knibbe vier beoefeningen van spirituele toewijding, of ‘gebaren’, die belangrijk zijn op elk spiritueel pad: jezelf loslaten, energie vrijmaken, zegening toelaten en je hart openen.

De teksten zijn gebaseerd op de introducties die Hans Knibbe gaf tijdens retraites. Het zijn daarom geen droge theoretische verhandelingen, maar oefeningen en inzichten die je als lezer direct gevoelsmatig aanspreken.

Gerolf T’Hooft van uitgeverij Asoka zal het boek inleiden. Verder zullen Jacqueline Vader (voorselectie en ordening teksten uit transcripten) en Hilde Bosman (eindredactie) vertellen over hun bijdrage aan het boek en wat de gebaren voor henzelf betekenen. Hans Knibbe zal de vier gebaren kort uitleggen en introduceren. Na de pauze gaat hij in een gesprek met Marjolein Peters dieper in op de vier gebaren en hun beoefening.

Deze feestelijke middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Aanmelden en boek bestellen?

De middag is voor iedereen vrij toegankelijk. Zou je, in verband met de catering, alvast willen laten weten als je komtMeld je dan s.v.p. hier aan voor de boekpresentatie. Via deze link kun je ook ‘De vier gebaren van verlichting’ bestellen. Het boek ligt dan voor je klaar tijdens de boekpresentatie.

Hans Knibbe (1949) is klinisch psycholoog en spiritueel leraar. In 1987 richtte hij de School voor Zijnsoriëntatie op. Hij ontwikkelde een modern en westers spiritueel pad, onder andere geïnspireerd door de dzogchentraditie, en publiceerde een tiental boeken over levenskunst vanuit verlicht perspectief.

Praktische informatie

Datum:
3 november 2024

Tijd:
van 14.30 tot 17.30 uur
inloop vanaf 14.00 uur

Locatie:
Woudkapel, Beethovenlaan 21, 3723 JJ in Bilthoven.

universele beoefeningen op een spiritueel pad