fbpx

Leergang Belichamen van vrijheid

Voor studenten die minimaal de driejarige Zijnstraining hebben afgerond.


Leergang Belichamen van vrijheid

In de leergang ‘Belichamen van vrijheid’ staat het werken met het energetische en fysieke lichaam centraal. We gaan met behulp van zowel dynamische als subtielere werkvormen het lichaam in beweging brengen en uitnodigen tot openen. We doen dit op fysiek, vitaal energetisch en subtiel licht niveau. In dit openen laat je je (onbewuste) pantseringen los, verzacht en ontspan je en gaat de energie stromen en expanderen. Hierdoor krijg je weer verbinding met de verlichte energieën, de rijkdom van gevoel.

We zullen in deze leergang veel aandacht geven aan het vrijmaken van lustvolle energie. Spanningen en blokkades in je lichaam hebben te maken met je overlevingsoriëntatie, je trekt uit zelfbehoud je vrije energieën terug. Wat je met name terugtrekt is lust, willen, ‘zin hebben in’, genieten, maar ook je nee’s, je niet willen. Kortom: je lustvolle betrekking op de wereld. Deze gevoelige, sensuele en seksuele kanten van jou splits je af van het contactvlak.

Als de lustvolle energie vrijgekomen is, nemen we ook tijd om te ontdekken hoe die zich wil uitdrukken in de wereld, in relaties en in seksuele ontmoeting. Dit is een mooie aanzet tot het ‘doen wat je wilt’.

Ook is er in de leergang aandacht voor de intimidatie van superego, de ‘anti-seks’ die onvermijdelijk wakker wordt als je je seks, je willen als uitgangspunt neemt. Je leert, vanuit de vrije volwassen positie, een vruchtbare dialoog en samenwerking met superego aan te gaan. En je leert je – vaak onbewuste – seksangst onder ogen te zien en te overwinnen.

Zo kan de Spiritroep om te manifesteren en te engageren steeds meer grond vinden en vrucht dragen in jou. Dan begin je te voelen wat jij wilt, wat klopt voor jou, hoe jij wilt leven. Dat is vrijheid belichamen: rust in Zijn en doe wat je wilt!

 

Praktische informatie schooljaar 2024-2025


 

Leergang Belichamen van vrijheid

Data Leergang:

  • vr 25 en za 26 oktober
  • vr 17 en za 18 januari
  • do 8 t/m za 10 mei


Tijd
:
dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur

Leraar: Famke van Halteren

Locatie:
School voor Zijnsoriëntatie, Doelenstraat 42, 3512 XJ Utrecht

Tarief Leergang:

  • Standaardtarief: € 775,-
  • Tarief voor studenten met laag inkomen: € 550,-
  • Genereus tarief: € 775,- plus vrijwillige bijdrage

gewaarzijn is de grond van alle verschijningen
en manifesteert als alle verschijningen